Design My Stylish Sunglasses

Världen i Design My Stylish Sunglasses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Stylish Sunglasses, ett av våra bästa klä på spel!

Är du redo att bli solglasögondesigner? De här prinsessorna gör sig redo för sommaren och de behöver unika och snygga solglasögon! De skulle vilja kunna designa sina egna solglasögon. Vi vet alla hur svårt det är att hitta det speciella paret som får dig att se riktigt fantastisk ut. Innan vi hittar det perfekta paret glasögon måste vi prova toner av dem. De här prinsessorna behöver inte göra det längre, och med din hjälp kommer de att skapa sina egna snygga solglasögon. Allt du behöver göra är att välja en prinsessa, välja den ram som passar henne bäst, välja linsfärg, dekorera ramen och klä henne med något som kompletterar hennes nya snygga solglasögon.

Liknande spel:

Gillade du Design My Stylish Sunglasses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.