Design My Winter Sweater

Världen i Design My Winter Sweater är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Winter Sweater, ett av våra bästa klä på spel!

Under vintern är tröjor ett måste! Du kan göra så många häftiga kombinationer för att skapa de mest fantastiska vinteroutfitsen. Du kan kombinera dem med kjolar, byxor, shorts och strumpor och till och med sarafanklänningar, vilket är min favoritkombination. Lägg till allt detta en fin kappa och en söt hatt, så får du den där fina, varma och chica vinterlooken! De här prinsessorna bestämde sig för att designa och dekorera sina egna tröjor. Hjälp dem att välja modell, färg, stickmönster och lägg till olika dekorationer som blomsterbroderier eller små pärlor och när du är klar skapar du deras vinteroutfit!

Liknande spel:

Gillade du Design My Winter Sweater? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.