Dirt Bike Stunts 3D

Världen i Dirt Bike Stunts 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Dirt Bike Stunts 3D, ett av våra bästa cykel spel!

Dirt Bike Stunts 3D är ett spel som handlar om konsten att balansera, snabba och tävla. Med andra ord är det ett cykelspel! På en mängd olika banor måste du bevisa din skicklighet mot ett antal konkurrenter, var och en med sina egna unika styrkor och svagheter.

Genom att använda 3D-grafik och eftersom det är ett racingspel förstärks atmosfären på Dirt Bike Stunts 3D avsevärt och det bidrar verkligen till racingupplevelsen. Dessutom säkerställer detta också att tävlingsbanorna kan vara lite mer realistiska och komplexa.

Under de 10 intensiva nivåerna belönas du med olika mängder pengar som du kan använda för att köpa alla möjliga förbättringar eller helt nya motorcyklar. Dessa förändrar i hög grad ditt sätt att köra, så välj noga något som passar dig bäst.

Delta i motorcykeltävlingen på Spel.se och ta dig till den översta platsen på podiet i Dirt Bike Stunts 3D.

Liknande spel:

Gillade du Dirt Bike Stunts 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcykel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.