Disney Elegance Contest

Världen i Disney Elegance Contest är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Disney Elegance Contest, ett av våra bästa klä på spel!

Tjejen, kolla in det! Elsa, Ariel och Jasmine har något riktigt bra på gång. De vill veta vem som är den vackraste tjejen i området, så de ska delta i en skönhetstävling där de kommer att bedömas i två olika outfits. Det kommer att bli spännande! Och yo, du kommer att vara deras sjuka stylist för denna episka tävling.

Så, Elsa är först på tur. Hon kommer att klara utmaningen i baddräkten, så se till att hon ser bra ut med en glamorös endelad kostym med ett snyggt utskärningsmönster. Och när det gäller hennes hår, välj mjuka, studsiga lockar och ett sjukt silverhalsband som avslutning. När det gäller utmaningen med kvällsklänningen ska du välja en underbar blå klänning med glitter i midjan och en fantastisk silverkrona.

Nästa utmaning är sjöjungfruprinsessan Ariel. Hon måste rocka en grön och lila baddräkt som är helt eldig och en rosa klänning med tunna band som kommer att få domarna att bli vilda. Och när det gäller hennes hår ska hon ha vackra lockar som kommer att få henne att se ut som en ängel.

Sist men inte minst har vi Jasmine. Hon kommer att slå domarna med häpnad med en tvådelad vit baddräkt som kommer att visa upp hennes kurvor och en fantastisk grön klänning i siden som kommer att få henne att se ut som en kunglighet.

Och tjejen, för att välja vinnaren är det bara att klicka på dem som bubblor och samla så många du kan. Må den vackraste bruden vinna!

Liknande spel:

Gillade du Disney Elegance Contest? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.