Disney Elegance Contest

Världen i Disney Elegance Contest är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Disney Elegance Contest, ett av våra bästa prinsess spel!

Elsa, Ariel och Jasmine har en fantastisk idé. De vill veta vem som är den vackraste flickan, och därför ska de delta i en skönhetstävling där de kommer att bedömas i två olika kläder. Låt den vackraste flickan vinna i tävlingen! För de stora utmaningarna kommer du att vara deras fantastiska stylist. Elsa är först. Hon kommer att behöva en glamourös outfit för baddräktsutmaningen, så välj en snygg endelad kostym med ett snyggt utskärningsmönster. En annan bra idé är en härlig frisyr med mjuka, studsiga lockar och ett silverhalsband. För den andra utmaningen, kvällsklänningar, prova en vacker blå klänning med glitter i midjan och en vacker silverkrona. Sjöjungfruprinsessan valde en fin grön och lila baddräkt, en fin rosa klänning med tunna band och en underbar frisyr med vackra lockar. Den tredje prinsessan, Jasmine, vill imponera på domarna med en fin tvådelad vit baddräkt och en vacker grön klänning i siden. För att utse vinnaren klickar du på gilla-bubblorna och samlar så många som möjligt.

Liknande spel:

Gillade du Disney Elegance Contest? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårprinsess spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!