Disney Single Princesses

Världen i Disney Single Princesses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Disney Single Princesses, ett av våra bästa klä på spel!

Elsa, Belle och Askungen har en bra plan. De vill träffa några söta och trevliga pojkar, så de ska gå ut. En utekväll är en bra idé, särskilt att gå till en trevlig klubb. Varje flicka måste se supergullig ut för att "fånga" rätt pojke! Den första tjejen för klädutställningen är Frozen queen. Elsa vill ha en fin romantisk look med en söt rosa klänning med spetsinsatser. Belle vill ha en djärv look med starka färger och massor av juveler. För den tredje flickan, Askungen, den vackra blondinen, välj en fin blå klänning och en söt frisyr med mjuka vågor. Det sista steget är att välja festarmband, och det finns fyra alternativ: singel, taget, låt oss ta en drink eller komplicerat. Njut av detta fantastiska spel!

Liknande spel:

Gillade du Disney Single Princesses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.