Ear and Eyes Emergency

Världen i Ear and Eyes Emergency är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Ear and Eyes Emergency, ett av våra bästa doktor spel!

Bella har en dålig dag. Sedan hon vaknade har hon känt en skarp smärta i örat och hennes syn är inte heller så bra. Spela spelet för att hjälpa henne att få sina öron och ögon kollade. Hon behöver träffa en läkare så snart som möjligt. Du kommer att lära dig att ge Bella en ögon- och öronundersökning med hjälp av alla coola medicinska verktyg. Innan du får hennes syn testad rengör du hennes ögon, gör ett färgblindtest och hittar sedan rätt linser och glasögon för henne. Bellas öron måste också rengöras och se till att du använder örondroppar för att lindra hennes smärta.

Liknande spel:

Gillade du Ear and Eyes Emergency? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdoktor spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!