Ellie Last Minute Shopping Spree

Världen i Ellie Last Minute Shopping Spree är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Ellie Last Minute Shopping Spree, ett av våra bästa klä på spel!

Ellie ska tillbringa sin vintersemester med Kevin och hon vill se perfekt ut för honom. Det finns en julmarknad i stan och Ellie vill gå på shoppingrunda och köpa en ny klädsel. Hon behöver råd från en tjej, så du kan följa med dem och se till att hon hittar den perfekta outfiten. Använd piltangenterna för att styra Ellie och Kevin. Ta en tur på stadens stora torg och stanna till vid modebutiken så att Ellie kan prova olika klänningar och outfits. Gå till skoaffären härnäst för att hitta ett par matchande skor till den nya klänningen. Besök resten av butikerna för att komplettera Ellies look med nya accessoarer!

Liknande spel:

Gillade du Ellie Last Minute Shopping Spree? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.