Elsa And Anna Pool Party

Världen i Elsa And Anna Pool Party är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Elsa And Anna Pool Party, ett av våra bästa klä på spel!

De härliga systrarna Frozen har ett poolparty och måste dekorera stället och klä ut sig för festen! Anna är så glad för att de får bjuda in alla sina vänner, inklusive hennes förälskelse. Kan du skapa de mest fantastiska poolpartykläderna till systrarna? Hitta de sötaste badkläderna och komplettera dem med en vit, skir sommarklänning eller några riktigt korta jeansshorts. Komplettera deras look med en hatt eller en blomsterkrona, solglasögon och boho-chic smycken. Sist men inte minst kan du hjälpa Anna och Elsa att dekorera stället. De behöver en drink- och matbar, ljus och festdekorationer!

Liknande spel:

Gillade du Elsa And Anna Pool Party? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.