Elsa College Magazine

Världen i Elsa College Magazine är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Elsa College Magazine, ett av våra bästa accessoarspel!

Isprinsessan bestämde sig för att starta en tidskrift på college efter att hennes vänner hade uppmuntrat henne att göra det. Hon kommer att berätta om det senaste skvallret från college, men hon kommer också att prata om mode i skolan. Hjälp henne att lansera tidningen och ge henne tips och råd. Först måste hon bestämma sig för en titel och sedan skapa en logotyp. Använd typsnitt, färger och den perfekta representativa teckningen. Utforma sedan omslaget till det första numret. Du kan välja några av eleverna för omslagsbilden, sedan välja bakgrund och lägga till några av titlarna, tillsammans med söta klistermärken och symboler. Du kommer säkert att göra den här tidningen till en succé!

Liknande spel:

Gillade du Elsa College Magazine? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våraccessoarspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.