Elsa Crazy In Love

Världen i Elsa Crazy In Love är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Elsa Crazy In Love, ett av våra bästa klä på spel!

Mina damer, den vackra och söta flickan Elsa Frozen är kär. Jack Frost är lyckligt lottad att ha henne, och de har mycket roligt tillsammans. Elsa har en dejt med Jack ikväll, och hon kan inte bestämma sig för vad hon ska ha på sig. Hon vill göra ett bra intryck, så hjälp henne att välja en romantisk middagsdräkt. Är du redo för Frozen dress up session? En bra idé för en dejt är romantiska mjuka lockar som ramar in hennes ansikte perfekt. Kolla sedan hennes klädsamling och välj en vacker klänning med rosa och många glitterdetaljer som passar en vacker prinsessa som Elsa. En bra idé för accessoarer till prinsessan är ett par vackra diamantörhängen och ett matchande halsband med rosa diamanter. Looken är fantastisk, men den är inte fulländad utan den bästa sminkningen. Prova en röd läppfärg, grön ögonskugga, svart mascara och en persikofärgad rouge på kinderna. Njut av det nya spelet som heter Elsa Crazy In Love!

Liknande spel:

Gillade du Elsa Crazy In Love? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.