Elsa Runway Diva

Världen i Elsa Runway Diva är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Elsa Runway Diva, ett av våra bästa klä på spel!

Skapa tre olika outfits som Elsa kommer att bära på catwalken! Elsa, den frusna drottningen från Arendelle, vill bli en bra modell. Hon ska gå på catwalken och visa upp tre fantastiska stilar som passar en så vacker prinsessa som hon själv. Du kan hjälpa henne att se fantastisk ut i en vintageklänning, en elegant klänning och en street style-look! Elsa vill börja var och en av de tre lookerna med smink. Den här prinsessan fashionista gillar en fantastisk rouge på kinderna, en kraftfull färg för ögonlocken, en fantastisk röd färg för läpparna och eyeliner för att göra ögonen stora och vackra. Du kan välja antingen en modern glamklänning med glittriga detaljer eller en söt axelbandslös klänning i grönt för vintageoutfiten. För streetstyle kan du prova en avslappnad smart blus och blazer och ett par roliga shorts. Ha kul när du spelar Elsa Runway Diva!

Liknande spel:

Gillade du Elsa Runway Diva? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.