Elsa Stylish Roses

Världen i Elsa Stylish Roses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Elsa Stylish Roses, ett av våra bästa prinsess spel!

Isdrottningens favoritblommor är rosor. Hon älskar blommor i allmänhet och kan inte vänta på att få plantera några i sin trädgård. I dag ska hon gå till den lokala plattsaffären för att köpa några blommor till sin trädgård. Det är en sådan härlig dag ute och hon vill gärna ha på sig något vackert. Hjälp den vackra prinsessan att göra sig redo för att ta en tur i staden på sin cykel. Du kan välja en klänning med rosenmönster eller en kjol som passar till en fin topp. Välj några accessoarer och rosiga hårdekorationer. Glöm inte att ge henne en fin pastellfärgad makeup också. Sist men inte minst, hjälp henne att göra sin cykel klar!

Liknande spel:

Gillade du Elsa Stylish Roses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårprinsess spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!