Fairyland Fashion Dolls

Världen i Fairyland Fashion Dolls är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Fairyland Fashion Dolls, ett av våra bästa klä på spel!

Dessa söta dockor letar efter några idéer till höstkläder med sagoinspiration inför säsongens kommande bal i sagolandet! För att skapa en perfekt look behöver du först bläddra igenom garderoben för att kolla in klänningarna och kostymerna vi satt ihop! Det finns många olika utseenden du kan gå efter, från en delikat älvprinsessa, en kraftfull krigarprinsessa, en blomster- eller årstidsfe till en orientalisk kejsarinna-look. Du kommer att hitta fantastiska frisyridéer och tillbehör för att fullborda varje sagoinspirerad look och vi är säkra på att dessa modedockor kommer att fullkomligt älska dina skapelser!

Liknande spel:

Gillade du Fairyland Fashion Dolls? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.