FreeCell Solitaire

Världen i FreeCell Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela FreeCell Solitaire, ett av våra bästa kortspel!

FreeCell Solitaire är ett utmärkt val när du är på humör för ett solitärspel, men du vill öka oddsen till din fördel, eftersom varje spel i FreeCell Solitaire kan vinnas, till skillnad från det klassiska solitärspelet, där du kan flytta korten på ett sådant sätt att spelet inte går att vinna.

I FreeCell Solitaire kan du se alla korten, eftersom de alla vänds om från början, och du får också fyra platser där du kan placera kort som tillfälligtvis kommer i vägen för dig och förstör din strategi. Precis som i solitaire måste du stapla korten ner i en kaskad, i turordning efter färg, och du måste se till att växla mellan färgerna på korten.

Spela ett spel FreeCell Solitaire på Spel.se och stapla korten i rätt ordning för att vinna rundan.

Liknande spel:

Gillade du FreeCell Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.