From Small Town To Big City

Världen i From Small Town To Big City är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela From Small Town To Big City, ett av våra bästa klä på spel!

Att flytta från en småstad till en storstad är aldrig lätt. Den här flickan måste lämna sin lilla stad på landsbygden och flytta upp till storstaden för att fortsätta sina studier på en prestigefylld gymnasieskola. Hjälp henne att bära en cool festklädsel i lantlig stil för sista gången och sedan måste du ge henne råd om vad hon ska ha på sig i den nya skolan, eftersom hon måste se ut som alla andra elever, trendig och hipp. Du måste också hjälpa henne med manikyr och smink, för på den här storstadsskolan handlar allt om utseende. Sist men inte minst ska du klä upp henne för den första skolbalen och välja en hisnande klänning.

Liknande spel:

Gillade du From Small Town To Big City? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.