Fruity Fashion Style

Världen i Fruity Fashion Style är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Fruity Fashion Style, ett av våra bästa modespel!

Isprinsessan bestämde sig för att ordna ett elegant cocktailparty och bjuda in alla sina vänner. Hennes fest har också ett lag och en klädkod, fruktigt mode! Hennes bästa vänner hjälper henne med drycker, mat och dekorationer. De kommer att servera alla sorters fruktiga drycker och de måste bära något som säger "Jag älskar frukt"! Några kläder med frukttryck skulle vara precis vad de behöver. Som tur är har du var att välja mellan eftersom det är du som kommer att vara den som klär upp dem. Du kommer att hitta de sötaste klänningarna med frukttryck, shorts och toppar med vattenmelontryck och alla möjliga roliga accessoarer och sandaler i garderoben.

Liknande spel:

Gillade du Fruity Fashion Style? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmodespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!