Get the Word!

Världen i Get the Word! är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Get the Word!, ett av våra bästa ordspel!

Get the Word! är en rolig kopia av det numera legendariska Wordle-spelet, som tog världen med storm med sina lättlärda regler, sociala inslag (alla spelare försöker gissa samma ord) och att du bara har ett begränsat antal försök att gissa ordet. I Get the Word! måste du gissa ett ord med fyra bokstäver på bara sex försök. Du gör detta genom att skriva ord med fyra bokstäver i de tomma raderna. Den lyckligaste situationen är förstås när du lyckas gissa rätt ord från första försöket, men det händer sällan. Vad som oftast händer är att du efter varje ord du skriver får reda på vilka bokstäver som förekommer i det ord du letar efter. Om den tomma brickan blir grön betyder det att ordet inte bara innehåller den här bokstaven, utan att bokstaven finns på samma plats. Om brickan blir gul betyder det att bokstaven finns i det ord du söker, men på en annan plats. Efter varje rad blir bokstäverna från botten av skärmen grå om de inte finns med i det ord du söker efter. Att ha ett begränsat antal försök gör hela upplevelsen ganska spänd, särskilt när du når de sista raderna.

Medan det ursprungliga Wordle-spelet bara hade ett ord per dag, och spelare från hela världen försökte gissa samma ord, har du i Get the Word! flera ord som du kan försöka gissa, och den begränsningen har tagits bort. Så om du vill ha din räcka av roliga ordgissningsspel bör du definitivt också prova Get the Word!. Om du behöver lite extra hjälp för att gissa ordet kan du be spelet om hjälp.

Få en försmak av den spännande upplevelsen av Wordle när du spelar Get the Word! på Spel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja bokstäverna längst ner på skärmen. Om du spelar på en mobil enhet trycker du på dessa bokstäver i stället.

Liknande spel:

Gillade du Get the Word!? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.