Glittery Fashion Diva

Världen i Glittery Fashion Diva är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Glittery Fashion Diva, ett av våra bästa klä på spel!

Våren är nästan här, och det är det perfekta tillfället för den vackra Barbie att börja göra sig redo för den fantastiska fest som kommer att äga rum. Hon planerar att bära en fantastisk lång klänning som kommer att få hennes figur att se fantastisk ut. De underbara klänningarna som vi har förberett för dig är perfekta för vilken händelse som helst, men de är särskilt lämpliga för flickorna. Ikväll ska Barbie träffa Ken, hennes gamla förälskelse, och hon är verkligen uppspelt över det. Hon vet ännu inte vart de ska gå på dejt, men en sak är säker: Barbie vill se helt fantastisk ut, och du måste hjälpa henne. Nu har du den unika möjligheten att hjälpa henne att bestämma sig för vilka kläder, frisyrer och accessoarer hon ska ha på sin dejt med Ken. Sätt igång, mina damer, och hjälp den fantastiska Barbiedockan att göra sig redo för drömdejten med sin förälskelse Ken! Inspirerade av de fantastiska Disney-prinsessorna kommer dessa moderna klänningar, skor och accessoarer att få varje flicka att se ut och även känna sig som en riktig prinsessa. Just nu ska du experimentera med olika stilar och färger och sedan bestämma dig för vilken som skulle passa Barbie bäst. Slösa inte bort någon minut till och börja med denna fantastiska nya resa!

Liknande spel:

Gillade du Glittery Fashion Diva? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.