Hand Me The Goods

Världen i Hand Me The Goods är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Hand Me The Goods, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Det sägs att ingenting ges gratis och att om man vill ha något måste man sträcka ut handen och ta det. Hand Me The Goods tar detta koncept och förvandlar det till en galen version av en sadistisk spelshow, där du kan bli väldigt rik, men också förlora dina händer. Riskerna är stora i Hand Me The Goods, men om du är modig, försiktig och du är bra på att lära dig lasermönstren kan du vara en bra kandidat för att få det enorma kontantpriset.

I Hand Me The Goods måste du sträcka ut handen och ta en viss summa pengar, och det enda som står mellan dig och det önskade priset är en högintensiv laser som skär allt som kommer i kontakt med. Ja, det inkluderar definitivt dina händer. Som tur är går lasern upp och ner i ett visst mönster och dess rörelser är inte slumpmässiga, men ju mer pengar du samlar in och ju längre du avancerar, desto mer komplicerade blir mönstren, och varje gång du sträcker ut handen ökar spänningen. Du får dock två chanser att gå hem med alla pengar, och varje chans representeras av en av dina händer.

Med sin stiliserade grafik fångar Hand Me The Goods verkligen atmosfären i vissa spelshower, men mängden blod kanske inte tilltalar alla. Om du kombinerar det med intensivt spelande, se till att du inte väljer att spela Hand Me The Goods när du söker en mer avkopplande upplevelse.

Spela en unik version av en fiktiv tv-serie på Spel.se när du väljer Hand Me The Goods.

Hur man spelar

Handen som ska ta pengarna styrs genom att flytta musen på det sätt du önskar.

Liknande spel:

Gillade du Hand Me The Goods? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.