Henry Stickmin Infiltrating The Airship

Världen i Henry Stickmin Infiltrating The Airship är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Henry Stickmin Infiltrating The Airship, ett av våra bästa henry stickmin spel!

Ett nytt spännande äventyr väntar dig på Spel.se om du vill följa med Henry Stickmin för att infiltrera ett hemligt luftskepp och hjälpa honom i hans uppdrag. På Henry Stickmin Infiltrating The Airship tar den klassiska serien dig till nya höjder, upp i luften, och vägen dit kommer att leda till en del roliga scenarier, som du aldrig kan förutse, men de flesta kommer att få dig att skratta högt åt hur absurda vissa händelser kan bli.

Om du aldrig har spelat ett spel i Henry Stickmin-serien kan du se det som en slags interaktiv tecknad film, där du får styra handlingen i en viss riktning och sedan se hur händelserna utvecklas. Även om serien är känd för att ha segment där dina reflexer sätts på prov, är detta inte huvudattraktionen i den här typen av spel. Det roliga ligger i alla intressanta val du får välja, att memorera vilka som tog dig lite närmare ditt mål och inte fick dig fångad eller dödad, och sedan långsamt ta dig fram till seger. I Henry Stickmin Infiltrating The Airship innebär segern att man infiltrerar ett enormt luftskepp. Och bara genom förutsättningen inser man hur kreativt det kan bli. Från att använda lasrar och kanonkulor till händer som fastnar på alla möjliga ytor, de verktyg du har till ditt förfogande är några av de mest unika du kan hitta i hela Henry Stickmin-serien. Vilket säger en hel del, med tanke på att du i tidigare delar fick teleportörer och vapen som krympte din kropp!

Som du förmodligen förväntar dig har Henry Stickmin Infiltrating The Airship en distinkt konststil som drar in dig i deras värld och ger händelserna en lustig atmosfär som verkligen passar in i den excentriska värld som karaktärerna bor i. Så förvänta dig en värld full av personlighet och spännande scenarier, och när du navigerar till uppdragsmålet ska du alltid vara beredd på många oväntade vändningar i handlingen.

Förbered dig på att infiltrera ett luftskepp och följ med Henry Sitckmin på Spel.se i ännu ett spännande äventyr.

Hur man spelar

För att interagera med världen och välja vilken handling din karaktär ska utföra måste du använda vänster musknapp för att klicka på vilket alternativ du väljer. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen på den handling du vill välja.

Spela andra spel från Henry Stickmin-serien:

  1. Henry Stickmin Fleeing The Complex
  2. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Liknande spel:

Gillade du Henry Stickmin Infiltrating The Airship? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhenry stickmin spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!