Henry Stickmin Stealing The Diamond

Världen i Henry Stickmin Stealing The Diamond är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Henry Stickmin Stealing The Diamond, ett av våra bästa henry stickmin spel!

I Henry Stickmin Stealing The Diamond får du följa med den berömde Henry Stickmin i ett vågat äventyr för att, du gissar, stjäla en ovärderlig diamant. Förvänta dig vad du normalt sett förväntar dig av dessa äventyr, och det är massor av roliga scenarier, där du får gissa vad som kan hända härnäst, allt medan du försöker nå den eftertraktade diamanten. Universumet i Henry Stickmin-serien kommer garanterat att glädja dig, och i slutet kommer du att bli förvånad över hur kreativa några av de alternativ du väljer i Henry Stickmin Stealing The Diamond kan bli.

Precis som i andra spel från denna populära serie måste du i Henry Stickmin Stealing The Diamond på sätt och vis samarbeta med titelfiguren Henry Stickmin för att nå målet. Detta uppdrag är fyllt av alla möjliga vändningar och du vet aldrig riktigt vad du kan förvänta dig, förutom kanske massor av skratt för alla de situationer du hamnar i. Ibland lämnar de mest raka lösningarna dig i sticket, medan andra alternativ som kan verka mer kontraintuitiva för din framgång är precis det som tar dig närmare ditt mål. Det finns nämligen ingen enskild åtgärd som du kan vidta i Henry Stickmin Stealing The Diamond som leder dig till den dyrbara diamanten, utan en kombination av steg som du måste ta, och varje åtgärd måste planeras noggrant om du vill ha någon chans att överleva och ta skatten.

Den välkända Henry Stickmin-serien spelas ungefär som en interaktiv film, där du väljer vad titelfiguren ska göra härnäst. Genom att tänka kreativt och anpassa sig till de olika situationer som du möter efter varje val du gör kan du antingen nå ett bra slut eller sluta med att du måste starta om nivån. Och det som är intressant med den här serien är att det finns flera olika sätt att sluta med det du önskar, så experimenterande är nyckeln. Men även om du misslyckas med dina försök är det alltid en rolig upplevelse, och många situationer kommer säkert att få dig att le.

Försök att ta diamanten och hjälp Henry Stickmin i ännu ett äventyr när du spelar på Spel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelet och välj vilken handling du vill att din karaktär ska göra. Om du spelar på en mobil enhet trycker du på skärmen för att välja önskad handling.

Spela andra spel från Henry Stickmin-serien:

  1. Henry Stickmin Fleeing The Complex
  2. Henry Stickmin Infiltrating The Airship
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Liknande spel:

Gillade du Henry Stickmin Stealing The Diamond? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhenry stickmin spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!