Hidden Lands

Världen i Hidden Lands är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Hidden Lands, ett av våra bästa gömda föremål spel!

Ge dig ut på ett fantastiskt äventyr och utforska de magiska flytande öarna på Hidden Lands. I det här vackra 3D-spelet måste du titta noga på den omgivande miljön och lösa mysterierna om vad som kan ha hänt med dessa gåtfulla civilisationer som levde i himlen.

Att hitta dolda ledtrådar borde inte vara en svår uppgift, eftersom du säkert ständigt kommer att förvånas över den spektakulära grafiken runt omkring dig. Förutom att hitta dolda föremål måste du också lösa pussel, i mer än 100 uppdrag. Hidden Lands är verkligen ett bra spel att spela när du bara vill koppla av lite, eftersom musiken är lugnande, grafiken är spektakulär och spelet har den perfekta svårighetsgraden.

Besök ett underbart land på Spel.se!

Liknande spel:

Gillade du Hidden Lands? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårgömda föremål spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.