Holly Ohair Fashion

Världen i Holly Ohair Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Holly Ohair Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Hur mycket älskar du Holly O'Hair? Denna underbara skönhet från Ever After High behöver en helt ny och fantastisk look. Hon vill dela med sig av sina fantastiska mode- och sminkidéer på Pinterest, och hon skulle behöva lite hjälp med förberedelserna. Följ med henne nu i det här nya spelet och välj de bästa färgerna för sminket och en söt klänning. Applicera mascara på de övre och nedre fransarna, välj sedan en rosa rouge och lägg på kinderna med en fluffig borste. Nude läppfärg är bäst för sociala medier och en bra ögonskugga med brunt och guld. Du kan nu prova alla klänningar i garderoben och välja den sötaste. Ha så roligt när du spelar detta enastående spel!

Liknande spel:

Gillade du Holly Ohair Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.