Jasmine Famous On Snapchat

Världen i Jasmine Famous On Snapchat är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Jasmine Famous On Snapchat, ett av våra bästa klä på spel!

Elsa och de andra prinsessorna vill visa Jasmine något nytt. Snapchat är en fantastisk ny webbplats för sociala medier för unga tjejer, där de kan ha roligt och dela idéer. Det första steget för ett lyckat foto är klädseln. Titta i garderoben och välj den mest glamorösa klänningen och accessorisera den med vackra halsband och handväska. Hon kommer att se supersöt ut på sitt foto, så modifiera fotot genom att lägga till söta och roliga uttryckssymboler, hashtaggar och ljusfilter. Därefter kan du ta fler roliga bilder med olika masker, till exempel som fjärilar, med tungan utstucken eller som katt. Ha så kul, tjejen!

Liknande spel:

Gillade du Jasmine Famous On Snapchat? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!