Kendall Jenner Ready to Date

Världen i Kendall Jenner Ready to Date är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Kendall Jenner Ready to Date, ett av våra bästa klä på spel!

Kendall Jenner ska på en fantastisk dejt ikväll, och du kommer aldrig att gissa vem. Men i vårt fantastiska nya kläd- och sminkspel får du det viktiga uppdraget att hjälpa henne att göra sig redo för dejten. Hon vill se helt fantastisk ut, och det blir din plikt att se till att hon uppnår det. Det första du måste göra är att sminka henne. Du kommer att hitta fantastiska och livfulla färger som du kommer att älska absolut. Kendall gillar lite rökiga ögon, så du måste definitivt tänka på det när du gör hennes smink. När du har slutfört den här delen av uppgiften ska du sedan hjälpa Kendall att välja en söt outfit som hon ska ha på sig. Blanda och matcha alla tillgängliga alternativ och hjälp Kendall att ha roligt. Njut av att spela vårt fantastiska nya klädspel!

Liknande spel:

Gillade du Kendall Jenner Ready to Date? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.