Light Academia Vs Dark Academia

Världen i Light Academia Vs Dark Academia är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Light Academia Vs Dark Academia, ett av våra bästa klä på spel!

Light Academia- och Dark Academia-estetiken är redan extremt populära bland unga internetanvändare, så de behöver ingen introduktion. Dark Academia kretsar kring intensiva och tragiska teman medan Dark Academias estetiska syster, Light Academia, har ett liknande stilistiskt tillvägagångssätt men väljer istället att anta mer positiva teman med fokus på poesi och natur. När det gäller mode kommer både Dark Academia och Light Academia med samma färgpalett men i olika mättnader och nyanser. Dark academia omfamnar mörka bruna, grå och svarta färger, medan Light academia lutar sig mot ljusare och ljusare variationer av bruna, beige och pastellfärgade färger.

Det här klädspelets klädspel visar dig fyra extremt söta karaktärer som är galna i dessa nya estetiska stilar. Ta en titt i deras garderober och sätt ihop två Light Academia outfits, överraska sedan dina vänner med två Dark Academia outfits. Från byxor till kjolar kommer du att upptäcka en mängd olika föremål som gör att du kan skapa hundratals unika outfits. Sminknivåerna kommer inte heller att gå obemärkt förbi. Från ljusa till mörka nyanser hittar du hela uppsättningar av läppstift, ansiktspuder, mascara och många ögonskuggor. Njut av detta klädspel och vi väntar på din dagliga dos av tjejspel!

Liknande spel:

Gillade du Light Academia Vs Dark Academia? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.