Little Princess Birthday Shopping

Världen i Little Princess Birthday Shopping är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Little Princess Birthday Shopping, ett av våra bästa klä på spel!

Hej, tjejer! Är ni redo för ett nytt roligt litet spel? Det är också ett speciellt tillfälle, för idag är det Elsas dotters födelsedag! Hon heter Cassie och är lika söt som sin mamma! Den unga prinsessan är väldigt glad och allt hon vill är att spendera dagen med sin mamma, som hon älskar så mycket. Och de två tillsammans har bestämt sig för att gå och shoppa. Besök den nya butiken i stan och klä upp vår söta mamma och dotter. De vill ha en trevlig dag i parken och de behöver din hjälp för att välja rätt outfit. Börja med den lilla flickan och få henne att se vacker ut. Därefter är det mammas tur och hon måste också se fantastisk ut. Klä upp dem båda så att de kan vara redo för födelsedagsfesten som äger rum senare under dagen. Njut av att spela det här härliga spelet!

Liknande spel:

Gillade du Little Princess Birthday Shopping? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.