Mahjong Deluxe

Världen i Mahjong Deluxe är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Deluxe, ett av våra bästa mahjongspel!

Mahjong Deluxe är en spännande Mahjong-pusselupplevelse där ditt fokus är att försöka koppla ihop alla bitar på brädet med liknande bitar. Om du gör det kommer du inte att ha några problem att slutföra spelet och vinna. Spelet har dock en begränsad tid för dig att slutföra varje nivå, så du måste skynda dig och även använda några av power-ups om det behövs. Med Mahjong Deluxe har du tillgång till dussintals nivåer, som alla är mycket uppslukande och intressanta.

Dessutom har Mahjong Deluxe också powerups som du kan använda när som helst. Du kan ångra ditt senaste drag, få idéer om vilka Mahjong-brickor du ska matcha eller till och med förvränga brädet om du inte kan hitta en matchning.

Mahjong Deluxe kommer att sätta ditt tålamod på prov och det kommer att föra in massor av kreativa idéer i mixen. Det levererar en fantastisk upplevelse och kommer att erbjuda dig ett spännande och unikt sätt att spela spelet du alltid velat ha. Dessutom är Mahjong Deluxe väldigt intensivt och låter dig spela på det sätt du vill. Du kan bara koppla av och slappna av utan att behöva oroa dig för bonustider. Spela detta fantastiska spel just nu endast på Spel.se!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att klicka om du använder en dator eller tryck på skärmen om du spelar från en mobil enhet för att välja Mahjong-brickorna.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Deluxe? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.