Makeup Challenge With Barbie

Världen i Makeup Challenge With Barbie är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Makeup Challenge With Barbie, ett av våra bästa smink spel!

Barbie har bestämt sig för sitt drömjobb: hon ska bli en fantastisk makeupartist. Det finns inget Barbie gillar mer än att leka med livfulla och glittriga färger. I vårt fantastiska nya klädspel får du den unika chansen att hjälpa Barbie att skapa snygg smink för att gå till tävlingen som kan hjälpa henne att få drömjobbet. Färgpaletterna vi har förberett för dig är fyllda med unika och trendiga färger för den här sommaren. När du har hjälpt Barbie att göra sin makeup inför tävlingen måste du sedan välja en söt outfit som hon ska ha på sig. Du kommer att se att Barbies garderob är fylld med underbara klänningar, så det finns inget att oroa sig för. Du kommer säkert att hitta något sött och passande i hennes garderob. Ha en riktigt fantastisk tid när du spelar detta spännande nya klädspel.

Liknande spel:

Gillade du Makeup Challenge With Barbie? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsmink spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.