Masha And The Bear Fun Time

Världen i Masha And The Bear Fun Time är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Masha And The Bear Fun Time, ett av våra bästa klä på spel!

Masha och hennes bästa vän, björnen, har en fantastisk sommar framför sig, full av roliga aktiviteter, och de vill att du ska vara med. De har planerat så många saker, så låt oss börja spelet med några av aktiviteterna. Masha älskar att cykla, men hennes cykel blev stökig i garaget. Varför hjälper du henne inte att tvätta den? Använd slangen och svampen och tillsätt massor av rengöringsmedel för att tvätta den fint, rent, torka och polera den med en handduk. Därefter kan du leka klä upp dig med Masha. Hon behöver en ny sommarklädsel, så hjälp henne att hitta en söt klänning och accessoarer till den. Masha älskar blommor, så gå ut med henne och björnen och plocka några. Du kan också måla hennes ansikte!

Liknande spel:

Gillade du Masha And The Bear Fun Time? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.