Merida Pinterest Princess

Världen i Merida Pinterest Princess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Merida Pinterest Princess, ett av våra bästa klä på spel!

Merida behöver en ny look, något chic, eller kanske något boho eller avslappnat. Hon vill dela med sig av alla sina bilder på Pinterest, och hon måste se söt ut på varje bild. Börja med att ge henne en fantastisk makeover genom att applicera sminket. Du kan använda några riktigt fina produkter. Applicera sminket med speciella borstar och se till att resultatet är sött och värdigt att alla hennes fans ska se och njuta av det. Därefter kan du gå vidare till klädsessionen. Hon älskar söta klänningar, så gå in i hennes garderob och välj något roligt och unikt som till exempel en grön klänning med spets och glittriga detaljer, vilket verkligen är fantastiskt för alla tjejer, särskilt en söt prinsessa. Matcha klänningen med ett par örhängen med ädelstenar och en underbar handväska. Glöm inte att ändra hennes frisyr också!

Liknande spel:

Gillade du Merida Pinterest Princess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.