Merida Tote Bags Workshop

Världen i Merida Tote Bags Workshop är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Merida Tote Bags Workshop, ett av våra bästa klä på spel!

Vill du hjälpa Merida att skapa sin egen väska och en matchande outfit? Den modiga prinsessan känner sig hantverksmässig idag och vill designa och skapa sin egen väska, som måste vara unik, söt och intressant. Som ett första steg kan du hjälpa henne att välja och klippa tyget, sy ihop det och skapa väskan. När detta steg är gjort är det dags att välja en färg och färga tyget och applicera dekorationer. Du kan lägga till ett sött motiverande citat eller en fin teckning. Nu behöver Marida en outfit som är perfekt att bära till väskan. Titta i hennes garderob och mixa och matcha en söt kjol och topp, och accessoarera sedan.

Liknande spel:

Gillade du Merida Tote Bags Workshop? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.