Microsoft Bubble

Världen i Microsoft Bubble är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Microsoft Bubble, ett av våra bästa bubbel spel!

Gör dig redo för bubbelskjutning och förundras över de ljusa färgerna och de vackra bakgrunderna och låt spelet ta hand om resten i Microsoft Bubble. Medan du beundrar grafiken kan du också planera ditt nästa drag noggrant och skjuta för att matcha tre eller fler bubblor av samma färg. Ju fler mynt du tjänar, desto fler föremål som du kan använda för att lösa de olika utmanande pusslen kommer att dyka upp.

Ju bättre du blir, desto fler nivåer låser du upp, var och en med sina egna unika mål som ständigt kommer att hålla dig på tårna. När du väl har klarat av alla dessa nivåer väntar en extra utmaning, och det är maratonläget, där otaliga timmar väntar på dig, där du försöker uppnå den högsta poängen.

Spela ett annat roligt bubble shooter-spel på Spel.se när du provar Microsoft Bubble!

Liknande spel:

Gillade du Microsoft Bubble? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.