Moana Curly Hair Tricks

Världen i Moana Curly Hair Tricks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Moana Curly Hair Tricks, ett av våra bästa klä på spel!

Alla prinsessor avundas hennes vackra lockar och undrar hur Moana kan ha så vackert hår varje dag. Moana bestämde sig för att det är dags att dela med sig av sina hemligheter till alla. Vill du ta reda på hur man får perfekta lockar? Först och främst måste du börja med en hårtvätt. Använd rätt hårprodukter som Moana gör och linda sedan in håret i en mjuk handduk. Låt den ligga i några minuter och sedan behöver du kamma upp håret i en ananas. Se till att inte torka ut det. Välj istället en satinkudde och sov så. Nästa dag kommer du att ha perfekta lockar, och med några justeringar kan du skapa en fantastisk frisyr....

Liknande spel:

Gillade du Moana Curly Hair Tricks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.