Moana Summer Online Shopping

Världen i Moana Summer Online Shopping är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Moana Summer Online Shopping, ett av våra bästa klä på spel!

Moana gör sig redo för sommaren och behöver nya kläder. Förra årets kläder är tråkiga och hon vill ha något som är trendigt i år. Vi vet alla hur tröttande shopping kan vara, roligt men tröttsamt, när det gäller att byta om så många gånger i omklädningsrummet, för att sedan springa till en annan butik för att kolla andra varor. Nåväl, Moana har bestämt sig för att shoppa på nätet den här gången, och det finns så många utförsäljningar och rabatter. Hjälp henne att kolla in olika klänningar, toppar, shorts och kjolar och välj de som du tycker passar henne bäst. Bläddra i nätbutiken efter tillbehör också, som hattar, plånböcker och smycken. När Moana får paketet hjälper du henne att klä upp sig och skapa sin sommarlook.

Liknande spel:

Gillade du Moana Summer Online Shopping? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!