Moana The New Girl In School

Världen i Moana The New Girl In School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Moana The New Girl In School, ett av våra bästa teen!

Moana är redo att börja gymnasiet. Hon längtar efter att få träffa alla andra tjejer och ha kul tillsammans. Följ med henne när hon förbereder sig för denna fantastiska nya erfarenhet i sitt liv. Det första steget är en rolig outfit. Hon måste se bra ut, precis som Elsa eller Ariel. Därefter ska du göra en skolvisning, så lägg pusslet för att hitta biblioteket och idrottsarenan. Se till att du besöker alla platser och välj sedan alla saker hon behöver till sin väska, till exempel solglasögon, anteckningsblock, pennor, skönhetsartiklar som mascara, ett måste, och telefonen för att ta selfies med tjejerna.

Liknande spel:

Gillade du Moana The New Girl In School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårteen-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!