My Beach Nails Design

Världen i My Beach Nails Design är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela My Beach Nails Design, ett av våra bästa klä på spel!

Är du redo för stranden, tjejer? Ariel, Elsa och Moana är det säkert! De kommer att tillbringa en underbar helg på stranden och de måste göra sig redo för det! Dessa prinsessor vill se fantastiska ut och det första de behöver göra är att skaffa sig en fin manikyr. Kan du hjälpa dem att förbereda sig för stranden? Du kan välja en rolig sommarnageldesign för varje prinsessa och förse deras händer med vackra ringar och armband. Nu behöver flickorna en trendig strandklänning! Ta en titt i garderoben och välj tre fantastiska klänningar, en till varje prinsessa. Komplettera deras look med en väska, en blomsterkrona och solglasögon.

Liknande spel:

Gillade du My Beach Nails Design? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.