My Romantic Wedding

Världen i My Romantic Wedding är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela My Romantic Wedding, ett av våra bästa bröllop spel!

Romantik. Det är vad bröllop handlar om, eller hur! Den första blicken och den första dansen, det stora engagemanget och alla små gester - bröllopsdagen handlar om att fira kärleken. Visst, bröllopet är bara en enda stor fest, men alla älskar de bröllop där allt handlar om eleganta detaljer och en intim atmosfär. Den typen av bröllop som är så överväldigande romantiskt att det smittar av sig, och det är precis vad vår vackra prinsessa vill ha. En vacker vit klänning, en glänsande tiara och en enkel men elegant slöja. Men allt detta måste planeras noggrant av en designer som förverkligar alla element som skapar stilen och atmosfären för evenemanget. Kan du vara den där begåvade bröllopsplaneraren som förverkligar hennes drömbröllop?

Liknande spel:

Gillade du My Romantic Wedding? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.