Once Upon A Date With Barbie

Världen i Once Upon A Date With Barbie är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Once Upon A Date With Barbie, ett av våra bästa barbie spel!

Din favorittjej är tillbaka med ett fantastiskt nytt äventyr. Barbie kommer att bli en prinsessa som letar efter sin prins. Du är på ett viktigt uppdrag att hjälpa henne att få den perfekta looken för sin dejt. Du kommer att bli överväldigad av de underbara prinsessklänningarna som vi har förberett för dig, så det kommer att finnas många alternativ för dig att välja mellan. Blanda och matcha alla dessa outfits tills du hittar den perfekta. När du väl har upptäckt den sötaste looken för Barbie att bära på sin dejt med prinsen får du sedan också välja en fin frisyr som matchar hennes figur för att slutföra looken. Å andra sidan är ingen look komplett utan några fantastiska smycken, som du också måste välja till vår underbara flicka.

Liknande spel:

Gillade du Once Upon A Date With Barbie? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!