Paris Shopping With Cinderella

Världen i Paris Shopping With Cinderella är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Paris Shopping With Cinderella, ett av våra bästa klä på spel!

Askungen är en riktig modefantast. Hon älskar fantastiska designerkläder, särskilt klänningar. Hon vill åka till Europa för att köpa några fler saker och den bästa staden för vackra och romantiska Paris. Du kan följa med henne på en fantastisk shoppingrunda i den franska staden, där alla de bästa designbutikerna finns. Du måste välja hennes shoppingoutfit först, så välj noga och med de senaste trenderna i åtanke. En bra idé är en härlig frisyr med lösa lockar och en söt rosa rosett i håret, som är väldigt fransk chic. Du kan nu välja en bekväm men ändå vacker klänning, till exempel en härlig blå klänning med fina glitter. Matcha den här klänningen med ett silverhalsband och matchande diamantörhängen. En underbar makeup bör innehålla underbara röda läppfärger, delikat rosa på kinderna och en härlig blå ögonskugga. Ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Paris Shopping With Cinderella? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.