Parisian Girl Paris Fashion

Världen i Parisian Girl Paris Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Parisian Girl Paris Fashion, ett av våra bästa modespel!

Parisian Girl har blivit inbjuden till en intervju av en parisisk modetidning. Det är meningen att hon ska prata om sin modestil, men Parisian Girl anser inte att hon är någon modefantast. Hon gillar dock att bära söta kläder, så hon kommer att dela med sig av några tips och tricks till dig. Du kan hjälpa henne att göra sig redo för intervjun och samtidigt lära dig om hennes skönhetshemligheter. Hjälp Parisian Girl att få en snygg makeup och frisyr och öppna sedan hennes garderob för att hjälpa henne att hitta en snygg outfit, till exempel en röd eller blå prickig klänning....

Liknande spel:

Gillade du Parisian Girl Paris Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmodespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!