Parisian Girl Sweet 16

Världen i Parisian Girl Sweet 16 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Parisian Girl Sweet 16, ett av våra bästa klä på spel!

Den här härliga superhjältinnan firar sin födelsedag i sällskap med sin förälskelse! Kommer Parisian Girl att ha modet att bjuda in Cat Noir till sin sextonårsdag? Om hon bjuder in honom måste hon i alla fall se helt fantastisk ut och du bör hjälpa henne att se fantastisk ut. Så låt oss börja med att öppna hennes garderob för att välja en söt klänning för henne att bära. Parisian Girl behöver också en ny och söt frisyr och några tillbehör. Se till att Cat Noir inte tar ögonen från henne den här dagen. Du måste också hjälpa Parisian Girl att dekorera stället, och på festen kommer hon att vilja ta några bilder tillsammans med Cat Noir. Det kommer att finnas en fotoautomat som hjälper dem att se söta ut genom att välja roliga rekvisita till dem.

Liknande spel:

Gillade du Parisian Girl Sweet 16? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.