Penguin Diner

Världen i Penguin Diner är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Penguin Diner, ett av våra bästa resturang spel!

Möt pingvinen Penny, din nya partner i kulinariskt kaos på Penguin Diner! Den här livliga lilla fågeln njöt av en lugn vandring i Antarktis när hon utan att veta om det avvek från den upptrampade stigen och hamnade i en hel del trubbel. Förlorad? Javisst. Pank? Dubbelkoll. Stackars Penny behöver din hjälp för att tjäna en massa pengar och ta sig hem till sin gulliga pingvinfamilj!

Så välkommen till Pennys vilda och knasiga restaurangäventyr på Spel.se! Ta på dig förklädet och förbered dig på att dyka in i en rolig resa genom den galna världen av diner management. Med Penny vid din sida gör du dig redo att bjuda på leenden, skratt och, så klart, goda måltider! Föreställ dig detta: en livlig diner fylld med hungriga kunder, alla med sina egna knäppa begär och upprörande krav. Det är upp till dig och Penny att hålla kaoset under kontroll och se till att varje beställning serveras med en sida av awesomeness. Ingen uppgift är för stor eller för liten för den här dynamiska pingvinduon, från att vända fräsande pannkakor till att koka lockande milkshakes!

Men se upp, min vän, för i Pennys värld är det oväntade normen. Förbered dig på att möta häpnadsväckande utmaningar som kommer att testa ditt snabba tänkande och dina blixtsnabba reflexer. Men oroa dig inte! Följ med Penny på hennes episka resa tillbaka till sina pingvinkompisar. Med din intelligens, snabba reflexer och ett stänk av pingvincharm finns det inget hinder som inte kan övervinnas. Det är dags att släppa loss din inre kock, omfamna galenskapen och hjälpa Penny att ta sig hem, en nöjd kund i taget! Med Penny vid din sida är allt möjligt!

När du löser varje kulinarisk gåta tjänar du kalla, hårda pengar som hjälper Penny att komma närmare sin älskade familj. Så vad väntar du på? Ta på dig ditt spelansikte, dyk in i det läckra kaoset och hjälp Penny att piska upp en storm i sin galna restaurang när du spelar på Spel.se. Antarktis må vara iskallt, men skratten, äventyren och pengatjänandet är hetare än en jalapeño-peppar en sommardag!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelelementen, t.ex. välja kunder och deras beställningar. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa objekt istället.

Spela andra spel från Penguin Diner-serien:

  1. Penguin Diner 2

Liknande spel:

Gillade du Penguin Diner? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårresturang spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.