Pole Vault 3D

Världen i Pole Vault 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Pole Vault 3D, ett av våra bästa 3d spel!

I Pole Vault 3D måste du vara redo att tävla på en mängd olika unika banor, där det är rätt ögonblick att hoppa som avgör vilken plats du får på podiet. Genom att använda en stolpe eller bara dina vanliga hopp måste du alltid vara redo att ta dig ur faran och ta dig över alla hinder som står mellan dig och mållinjen. Oavsett om det är en vägg, dödliga spikar eller en enorm avgrund kan du alltid räkna med att hoppa för att ta dig ur faran.

Med vacker 3D-grafik fördjupar Pole Vault 3D dig verkligen i sin värld, och du kommer snart att märka att besök på dessa racerbanor är ett bra sätt att koppla av för en stund.

Spela på Spel.se ett unikt racingspel och ha kul när du väljer Pole Vault 3D.

Liknande spel:

Gillade du Pole Vault 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår3d spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.