Princess Dab

Världen i Princess Dab är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princess Dab, ett av våra bästa klä på spel!

Dessa Disney-prinsessorerna är alltid ute efter en ny utmaning och i dag ska de delta i en dabbing-tävling. Dab används för att beskriva en hiphopdansrörelse (att böja huvudet in i armbågen) som representerar självförtroende, prestation och stolthet. Det låter som mycket roligt, så är du redo att ge dig i kast med det? Kom nu och gör dina favorit Disney Girls sällskap för att få igång vårt exklusiva spel och börja med att välja två tävlande. Klä sedan dina flickor i feminina, vackra klänningar med tryck och se till att matcha ditt val med skor med klackar och smycken. När du är klar med denna första uppgift får du gå in i dabbtävlingen.

Liknande spel:

Gillade du Princess Dab? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.