Princess Wedding Theme: Oriental

Världen i Princess Wedding Theme: Oriental är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princess Wedding Theme: Oriental, ett av våra bästa bröllop spel!

Ariel och Elsa är två prinsessor som ska gifta sig och de drömmer om ett orientaliskt bröllop. I det här spelet kommer du att bli deras bröllopsplanerare. Du kan hjälpa dessa prinsessor att hitta den perfekta bröllopsklänningen, vilket är en av dina viktigaste uppgifter. Eftersom de kommer att ha ett orientaliskt bröllop måste klänningen se ut som en traditionell indisk bröllopsklänning. Tror du att du kan skapa deras orientaliska bröllopslook? Det finns så många klänningar och tillbehör som du kan välja mellan. Och om du är tillräckligt modig kan du skapa deras makeup också!

Liknande spel:

Gillade du Princess Wedding Theme: Oriental? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.