Princesses Astonishing Outfits

Världen i Princesses Astonishing Outfits är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Astonishing Outfits, ett av våra bästa klä på spel!

En shoppingrunda kan vara så roligt, håller ni inte med tjejer? Även om Belle verkar tycka att det är tråkigt vill Rapunzel och Moana bevisa att hon har fel. De har till och med en bra anledning att gå på shoppingrunda. Tjejerna behöver häpnadsväckande outfits till den kommande maskeradbalen. Belle har bestämt sig för att välja My Little Pony-temat för sin klänning, Rapunzel vill klä ut sig till en av prinsessorna, till exempel Snövit, och Moana vill vara en av karaktärerna i Princess vs. Popstar. Förutom att hjälpa dem med kläderna måste du också göra deras smink och naglar!

Liknande spel:

Gillade du Princesses Astonishing Outfits? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.