Princesses Boho Addiction

Världen i Princesses Boho Addiction är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Boho Addiction, ett av våra bästa klä på spel!

Princess gör sig redo för nästa musikfestival och måste hitta på en ny boho-look. Boho är en förkortning för "bohemisk" och är en stil som närmast förknippas med 60- och 70-talets hippies. Sanningen är dock att den lånar från så många mode-subkulturer och tidsperioder att nästan vilken outfit som helst kan vara "boho" om du stylar den rätt. Särskilt om du blandar in några av de här elementen på vägen. Först och främst behöver prinsessorna få några nya boho-inspirerade frisyrer. Kläder och smink måste anpassas till denna kulturella men ändå fashionabla modetrend! Glöm inte att accessorisera deras outfits!

Liknande spel:

Gillade du Princesses Boho Addiction? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.