Princesses City Trip

Världen i Princesses City Trip är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses City Trip, ett av våra bästa klä på spel!

De här prinsessorna gör sig redo för en rolig stadsvandring! De kommer att besöka olika platser, äta lunch ute, gå på bio och tillbringa kvällen med en trevlig promenad på stan efter middagen. Det låter som en bra plan, tycker du inte? De behöver din hjälp eftersom de vill hitta den perfekta klädseln för den här stadsrundturen. Det måste vara något chic, sött och bekvämt på samma gång, som också passar bra för kvällstid. En fin klänning kanske, eller en söt topp blandad med en chic kjol? Ta en titt i deras garderob för att skapa deras outfit, och gör den sedan till accessoarer och ge dem en ny frisyr också.

Liknande spel:

Gillade du Princesses City Trip? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.