Princesses Holiday Destination

Världen i Princesses Holiday Destination är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Spel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Holiday Destination, ett av våra bästa klä på spel!

Det kan vara svårt att välja den perfekta sommarsemestern eftersom det finns så många alternativ, så många platser att besöka! Medan Annie vill ha en semester på stranden i det soliga Kalifornien, vill andra vänner som CindereCindy besöka Nordpolen under polarsommaren. Kan du hjälpa var och en av dem att välja önskat resmål och göra henne redo för det?. Det är viktigt att hitta rätt kläder som är perfekta för den valda destinationen och får prinsessan som bär dem att se fantastisk ut. Att besöka Italien kräver till exempel en boho-chic look. För ett besök i London skulle en casual chic outfit vara det rätta valet.

Liknande spel:

Gillade du Princesses Holiday Destination? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.